Projecten

Het begeleiden van bouwprojecten is een echte specialisatie van RS woonplan.
RS woonplan is betrokken bij meerdere projecten.
Zie hieronder de projecten die actueel zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.project Zeewolde

project Zeewolde

Een unieke woning voor U !! (vanaf € 416.000,-- v.o.n.)

Zelf samen met de woningadviseur uw droomhuis maken naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wilt of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een 4e slaapkamer op zolder. U mag het zeggen !!

De woningen worden gebouwd in de jongste wijk Polderwijk te Zeewolde, deze wijk wordt opgebouwd uit vier delen, Parkkwartier, Bergkwartier, Waterkwartier en Havenkwartier. Dit project van 5 vrijstaande woningen met allen een eigen uitstraling wordt gebouwd in de wijk Bergkwartier laag tegenover het project Maison Fleurie, dit project bestaat uit 25 vrijstaande woningen met vier thema's klassiek, modern, expressionistisch en landelijk. Dit betekend uiteindelijk een hele diverse wijk qua architectuur en uitstraling.

INDELING WONINGEN

De indelingen en de woningen geven u een idee van wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn maar u krijgt een huis op maat. De indeling en de afmetingen kunt u zelf bepalen uiteraard wel rekening houdend met de afmetingen van de kavel.

Voor alle woningen geldt in ieder geval;
* Ruime lichte woonkamer met veel glaspartijen
* Jaren 30 stijl qua uitstraling van de woning
* Minimaal 3 slaapkamers, mogelijkheid voor 4 of zelfs 5
* Enkele woningen bieden achter in de tuin een veranda met dubbele garage, maar ook dit is naar eigen keuze in te vullen. (drie garages of maar 1 garage en een hele grote veranda!!)

Nieuwsgierig geworden neem contact met ons op wij zorgen voor het eerste contact en daarna krijg u uw eigen woningadviseur die u van A t/m Z begeleid in het gehele traject voor een woning op maat !!!

klik hier voor de digitale brochure

Nunspeet-Eeckelhagen (vrijstaand)

Nunspeet-Eeckelhagen (vrijstaand)

Kanjers van woningen in een kindvriendelijke wijk in Nunspeet!

Maar liefst ca. 165m2 aan woonplezier!

In het parkje tussen de Eeckelhagen en Jan Topweg in Nunspeet worden in het groen 4 zeer ruime woningen gebouwd. Het ontwerp voor deze 2 vrijstaande woningen en 1 twee-onder-één-kapwoning is gemaakt in een hedendaagse architectuur die refereert aan de karakteristieke jaren ’30 stijl.

De woningen worden traditioneel gebouwd en aan uw wensen aangepast.

U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen of u de woonkamer aan de voor- of aan de achterzijde wilt. Een prachtige erker, bijkeuken of 4e kamer op zolder? U mag het zeggen!

Interesse in één van deze kanjers van woningen?
Klik hier voor de digitale brochure

Voor verkoopinformatie:

Kok & Heijkamp Makelaars
Kroonlaan 2
8071 WE Nunspeet
tel: 0341 - 467 000

RS woonplan
de Aar 99
8253 PN Dronten
0321-371315

Nunspeet-Eeckelhagen (twee-onder-één-kap)

Nunspeet-Eeckelhagen (twee-onder-één-kap)

zie ook Nunspeet-Eeckelhagen (vrijstaand)

prijzen vanaf € 349.000,-- V.O.N.
Bel voor meer informatie met:
Kok en Heijkamp makelaars tel: 0341 - 467 000 of
RS woonplan tel: 0321-317315

Meppel (Berggierslanden fase 6)

Meppel (Berggierslanden fase 6)

Eigen wil, eigen stijl, eigen baas, eigen kavel!

Altijd al de behoefte gehad om of benieuwd naar de mogelijkheden om zelf uw woning te (laten) ontwerpen en bouwen op uw eigen kavel? In Berggierslanden heeft u hiertoe volop mogelijkheden!!

Wij mogen u in fase 6 van Berggierslanden diverse kavels aanbieden.
- Kavels variërend van 557 m2 tot 919 m2
- Kavelbreedtes variërend van 14 m tot 24,6 m
- Kaveldieptes variërend van 37 m tot 40 m
- Tuin op het Zuid-Westen
- Geen achterburen

Laat u verrassen door wat er kan!!
Zo is het al mogelijk om voor € 333.250,- (v.o.n.) een vrijstaande woning op een ruime kavel van 557m² te realiseren!!

Eeserwold

Eeserwold

RS woonplan is nu ook in Eeserwold (bij Steenwijk) actief. Er is al begonnen met de bouw van een schitterende villa.
Op het snijvlak van Drenthe, Friesland en Overijssel -bij Steenwijk om precies te zijn- ontvouwt zich een uitzonderlijk plan: Eeserwold Wonen. Een landschapspark wordt het genoemd, zo buitengewoon royaal is het van opzet. Het ene deel, onder de naam Eeser Landgoed, kenmerkt zich door monumentale landhuizen aan gebogen lanen. Het andere deel, Eeser Buiten, bevat klassieke villa’s aan de rand van een meer van bijna zestig hectare.

Woningen met eenzelfde grandeur, maar stuk voor stuk ook weer heel verschillend van ontwerp waarin uw wensen zijn vertolkt. De landhuizen en villa’s worden gebouwd op royale kavels vanaf 2000m2, waarbij de kavelgrootte aangepast kan worden aan uw wensen. Eeserwold is daarmee zowel letterlijk als figuurlijk een buitenkans!
voor meer info over het park en de beschikbare kavels: www.eeserwold-wonen.nl
RS woonplan begeleidt u graag verder met het realiseren van een woning geheel volgens uw wensen! Wij hebben, samen met Brummelhuis en aannemersbedrijf Regeling een aantal woningtypen ontwikkeld, speciaal voor dit plan met hoge kwaliteitseisen.

Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster

Uw droomvilla zelf bouwen met RS woonplan en Brummelhuis!
In Zuidoostbeemster heeft u de keuze om een kavel te kopen om daarop uw eigen droomvilla te realiseren. Het gaat om royale kavels en luxe vrijstaande villa’s op een perfecte locatie. Een uitgelezen plek voor mensen die exclusief wonen en genieten van het leven de hoogste prioriteit geven. Het uitdenken, ontwerpen en geheel naar eigen smaak realiseren van een villa, is voor veel mensen de ultieme wens.
In Zuidoostbeemster kan deze wens in vervulling komen. Samen met Brummelhuis kunt u zelf bepalen hoe uw villa er uit komt te zien. Waar komt de sauna, hoe groot wordt de open haard, waar komt de vijver? Allemaal vragen die u samen oplost en verwerkt in en rond uw eigen droomvilla.

verkoop & inlichtingen:
Sopar Makelaars
Nieuwstraat 74-78
1441 CN Purmerend
Tel. 0299 - 42 00 97
E-mail: info@sopar.nl
www.sopar.nl